Open dag De Geist vol activiteiten

Nieuws
De Geist is een belangrijke plek in de Pancrasser samenleving.
De Geist is een belangrijke plek in de Pancrasser samenleving. (Foto: aangeleverd)

SINT PANCRAS - Zaterdagmiddag 10 juni zoekt het verenigingsleven van Sint Pancras  persoonlijk contact met zijn inwoners. In Dorpshuis De Geist kunnen bezoekers van 13.00 tot 16.00 uur zelf ervaren welke  activiteiten er in het dorpshuis allemaal mogelijk zijn en door wie ze worden aangeboden.

De volgende verenigingen zullen zich presenteren: De schaakclub, koersbal, damvereniging, de klaverjasclub, diverse koren, Poldervlieg, de Geologen, Groei & bloei, Doet & Ontmoet, Ouderengym en de computerhulp geregeld door Wonen plus welzijn, vrouwen van Nu, Zumba, bridgevereniging, Spaanse les, logopedie maar ook de Dorpsraad zijn van de partij en u kunt ook een kijkje nemen in de speciale bakkerij de Geist, de tuinderij en andere ruimtes van de Waerden.

Wie op zoek is naar een ruimte voor een bijeenkomst, een vergadering kan ook eens een kijkje nemen in het dorpshuis. Voor uw medewerkers kan ook een lunch worden verzorgd. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Op papier nu nog een indrukwekkende lijst maar in de praktijk zitten verschillende verenigingen te springen om nieuwe leden. Want als iets het dorpsleven aangenaam maakt is het wel een bloeiend verenigingsleven. Verenigingsleden en andere betrokkenen zijn namelijk tevredener over hun sociale leven, voelen zich meer betrokken bij wat er in hun directe leefomgeving gebeurt en vinden de dingen die ze in hun leven doen meer de moeite waard!

Oen dag De Geist, zaterdag 10 juni van 13.00 tot 16.00 uur, Vinkenlaan 7, www.dorpshuisdegeist.nl.