Koningsdag voor jong en oud in 't Kruis

Nieuws
Het Oranjecomité Heerhugowaard-'t Kruis & Oostertocht organiseren in samenwerking met café-restaurant Cirkus een fantastische Koningsdag.
Het Oranjecomité Heerhugowaard-'t Kruis & Oostertocht organiseren in samenwerking met café-restaurant Cirkus een fantastische Koningsdag. (Foto: Archief Rodi)

HEERHUGOWAARD-’T KRUIS - Het Oranjecomité Heerhugowaard-’t Kruis & Oostertocht organiseren in samenwerking met café-restaurant Cirkus een fantastische Koningsdag. Dit jaar wordt het programma weer een stapje verder uitgebreid, na het succes van de afgelopen twee jaar. Voor Heerhugowaarders betekent dit een welkome aanvulling op het programma elders in de stad.
In de middag is er minder georganiseerd in de stad en daardoor trekt het programma in ‘t Kruis (alleen in de middag) extra veel bezoekers. Voor families met kinderen is er een passend aanbod, met om 13.00 uur en leuke speur-/wandeltocht van ongeveer een uur, geschikt voor het hele gezin! Inschrijven is gratis en kan op de ijsbaan tot 13.30 uur! Vanaf 14.00 uur kan er een ritje gemaakt worden in een oldtimer. Instappen op de ijsbaan. Voor iedereen die van actie houdt is er een grote survivalbaan van liefst zeventien meter. Verder zijn er op de ijsbaan een groot springkussen, een clown, voetbalspel, pony rijden en nog veel meer activiteiten en spelletjes.
Om 15.45 uur is de prijsuitreiking van de familiemiddag en om 16.00 uur is er als vanouds het katknuppelen op de ijsbaan, met de opening door burgemeester Bert Blase. Meedoen kan vanaf zestien jaar.
In samenwerking met café-restaurant Cirkus is er ‘s middags vanaf 13.30 uur muziek en kan er wat gedronken worden op de ijsbaan. Voor de kinderen is er wat lekkers verkrijgbaar. Na afloop kan men een heerlijk hapje eten bij Cirkus of cafetaria Salto. De organisatie zoekt nog naar vrijwilligers die een of enkele uren willen helpen tijdens deze middag. Aanmelden bij Nick Zwemmer via njtzwemmer@hotmail.com of 06-42972387.