Veel prijzen voor Judoschool EBI-Sports

Nieuws

LANGEDIJK - Bij het witte en gele banden toernooi van T. van de Kolk in Alkmaar zijn de EBI-Sports judoka's uit Langedijk en Tuitjenhorn goed in de prijzen gevallen.
Het toernooi werd in drie blokken verdeeld en coach Noman en Frank begonnen in de ochtend. In het eerste blok werden Pepijn Meurs, Luuk Bijl en Nino Jak Kampioen, Miqel Jak en Stijn Rempt werden tweede en Saar Rootjes derde. In het tweede blok werd Björn Snip derde en in blok drie werden onder leiding van coaches Jimmy en Robin, Ties Molenaar en Senne de Vries Kampioen, Iris Timmerman tweede en Koen Bijl derde. Bran Blokker en Thijmen Snip vielen deze keer met de vierde prijs net buiten het podium en behaalde Ties Molenaar ook nog eens de prijs voor mooiste worp van de middag. De mannen en dames hebben heel goed gejudood en dat betaalde zich vandaag uit in veel eremetaal.

Oudere judoka's

Op zaterdagmiddag moest het jeugdteam met: Rayer van Duin, Finn Milhous, Stijn Rempt, Lara Stofberg, Iris Timmerman, Sylvan Meurs en Rosanne Veldboer in Haarlem op de mat en haalden daar in een sterke gelijkwaardige poule met een overwinning en een paar nipte nederlagen de vijfde plaats en 's avond mochten de oudere judoka's in Anna Paulowna in de WFJC aantreden en daar werd helaas twee verloren maar ook een overwinning behaald op dorpsgenoot Yamaguchi en zo blijft het team van EBI-Sports ook daar op de vijfde plaats staan. Dat team bestond deze keer uit: Mats Timmerman, Chris Jonker, Jimmy Versteegh, Paul v/d Welle en Maarten Pietersen.