Schrijf je nu in voor Heerhugowaard Cityrun editie 2023

Sport
Jong en oud laat zich van zijn sportiefste kant zien.
Jong en oud laat zich van zijn sportiefste kant zien. (Foto: AG Heeremans Photography)

HEERHUGOWAARD - Zoek je nog motivatie om je goede voornemens - meer te bewegen in 2023 - vol te houden? Schrijf je dan in voor de Heerhugowaard Cityrun by Night editie 2023! Het gezelligste sportieve evenement van Dijk en Waard, dat ook nu weer wordt georganiseerd door JCI Heerhugowaard, staat gepland voor Goede Vrijdag, 7 april. Wie meedoet zet zich ook nog eens in voor het goede doel, dus waar wacht je nog op?

‘Blue Monday’, dit jaar maandag 16 januari, vormt traditiegetrouw de aftrap van de inschrijving. Al zijn er al heel wat enthousiastelingen die niet tot die datum konden wachten en zich nu al hebben ingeschreven voor de vijf of tien kilometer, of met een groep collega’s voor de Businessrun. Organisator JCI Heerhugowaard gaat er ook nu een groot hardloopfeest van maken en is van plan groots uit te pakken met muziek, veel publiek en het blarenbal. Uiteraard zonder de sportieve prestatie van de deelnemers uit het oog te verliezen.


Ga jij dit jaar voor de vijf of voor de tien kilometer? - (Foto: AG Heeremans Photography)

Ook dit jaar is Veldsink-Van ’t Riet, in samenwerking met de Noordhollandsche van 1816, hoofdsponsor van het evenement. Blosse verbindt zijn naam weer aan de kidsrun en Rodi Media is als sponsor verbonden aan de Businessrun. 

“We hopen weer flink wat mensen in beweging te krijgen”, aldus Bram Mooij, voorzitter van de Cityrun. Ook omwonenden langs de route worden aangespoord om mee te doen aan het hardloopfeest. Op welke manier, dat wordt later bekendgemaakt. Rodi Media brengt, net als vorig jaar, in de week voorafgaand aan de Cityrun, een speciale evenementenbijlage in Nieuwsblad Dijk en Waard met leuke interviews en artikelen over de goede doelen en de sponsors.

De opbrengst van de Cityrun komt ook dit jaar ten goede aan een of meerdere nader te bepalen lokale goede doelen. Vorig jaar werden cheques uitgedeeld aan Z11 Jongerencoaching en aan Hoeve Engelenburgh.


Deelnemertjes aan de Blosse Kidsrun editie 2022 staan klaar voor de start. - (Foto: AG Heeremans Photography)

Heerhugowaard Cityrun

Wie mee wil doen aan de Heerhugowaard Cityrun by Night 2023, doet er slim aan zich nu al in te schrijven. Wie zich vóór 3 februari aanmeldt profiteert namelijk van de Early Bird-korting. 

Meer weten of inschrijven voor de Heerhugowaard Cityrun by Night 2023? Kijk dan op www.heerhugowaardcityrun.nl en op de social media-kanalen via @hhwcityrun.

Route Cityrun Heerhugowaard

De start en finish zullen plaatsvinden vlakbij het Coolplein in het centrum van Heerhugowaard. Bekijk de gehele route van de Heerhugowaard Cityrun hier.