Lente bokketocht komt er weer aan

Uitgaan
Dit weekend is het weer tijd voor de bokketocht
Dit weekend is het weer tijd voor de bokketocht (Foto: Pixabay)

LANGEDIJK - Ieder derde weekend van april en oktober markeert een feestelijk evenement in Langedijk: de Langedijker bokketocht. 20 april is het weer tijd voor de lente editie. Om 15.00 uur gaat het evenement van start. 

Kom tijdens je reis bij Cafe De Heerlijkheid, waar je kunt genieten van het Tulpenbier van Artemis en Vonkel van Brouwerij de De Werf. Je kunt bij De Heerlijkheid ook eindigen, hier is namelijk het Bokkebal met DOOF. 

Sla zeker Restaurant De Burg niet over voor een slokje Alfa Lentebok en Adelberti Lentebock, zij hebben uiteraard ook weer een warm buffet en muziek van Gerard Borst. 

Bij Restobar De Roode Leeuw wachten Stoeipoes, Goudhaantje, Lentebok en Flirt op je om ontdekt te worden. Daarnaast zorgen Dj Steve & Dj VanHox voor lekkere plaatjes. Bij Restobar kan ook de inwendige mens terecht. 

Proef bij Cafe De Schelvis de heerlijke Maibock van Brouwdok en Lentebok van de Hollandse en laat je verrassen door de Eilandkriebel van Tesselaar en Lentebock van Hertog Jan bij Cafe De Pieper. Zij hebben ook muziek van DJ Dave. 

Bij Marktzicht eten & drinken hebben zij de gele maagd van brouwerij Rotjoch & een heerlijke vitus. Je avontuur is niet voldaan zonder Sportcafe De Oostwal, met een verfrissend Maizoentje & de Sweet Spring Bisson Oras van Brouwerij Hoop. Drink deze biertjes op de muziek van Septime.