Fiets opfrislessen voor senioren in Enkhuizen

Nieuws
Speciaal voor senioren organiseert Team Sportservice drie fiets opfrislessen in april.
Speciaal voor senioren organiseert Team Sportservice drie fiets opfrislessen in april. (Foto: archief)

ENKHUIZEN - Speciaal voor senioren worden in Enkhuizen drie fiets opfrislessen georganiseerd door Team Sportservice. De drie lessen zijn geschikt voor fietsers van elk niveau. Van ‘niet meer durven’ tot ‘ik red mezelf eigenlijk nog wel in het verkeer’. Ben jij er ook bij?

Bewegingsagoog en fietsdocent Ramon Kolenberg van Team Sportservice zal de lessen begeleiden. Ramon: “Wij werken heel specifiek met kleine groepen zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Vooral mensen met angst in het verkeer hebben er baat bij dat ze goede en rustige begeleiding krijgen. We geven ook informatie over de fietshelm, fietsspiegel en andere handige hulpmiddelen voor veiligheid. Mocht de animo groot zijn, dan verdelen we in meerdere groepjes.”

Data

De lessen worden gegeven op woensdagmiddag 3, 10 én 17 april van 15.00 tot 16.00 uur op de parkeerplaats bij Sportpark Het Rietbos, gevestigd aan De Gouw 3, te Enkhuizen. Dit is bij de entree van de Enkhuizer Tennis Club (ETC). 

Informatie 

De kosten voor de lessen zijn 5,- euro per persoon per keer. Dit is inclusief koffie of thee. Het lesgeld voor drie lessen dient contant te worden betaald aan de lesgever bij de eerste les. Meedoen is op eigen risico en je gebruikt je eigen fiets. Aanmelden kan bij: pmolenaar@teamsportservice.nl of 06 – 83538259.