Annemieke Hageman nieuwe directeur van Stichting Marketing Enkhuizen

Nieuws
Annemieke Hageman is de nieuwe directeur van Stichting Marketing Enkhuizen.
Annemieke Hageman is de nieuwe directeur van Stichting Marketing Enkhuizen. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Stichting Marketing Enkhuizen (SME) presenteerde tijdens het OFE Ondernemerscafé de plannen voor de komende maanden en maakte meteen van de gelegenheid gebruik om haar nieuwe directeur voor te stellen. “Na een zorgvuldige zoektocht hebben we in de persoon van Annemieke Hageman een geweldige opvolger gevonden voor onze interim-directeur Peter Timmermans,” aldus Ingrid Mol, voorzitter van de Raad van Bestuur. “We zijn trots dat Annemieke per 1 april als nieuwe parttime directeur voor de stichting aan de slag gaat. Ze is niet alleen deskundig, maar ook een warme en open persoonlijkheid. Bovendien beschikt ze over een uitgebreid en Westfriesland-breed netwerk.”

Hageman brengt een schat aan ervaring en expertise op het gebied van marketingcommunicatie met zich mee. Ze is geen onbekende bij Stichting Marketing Enkhuizen. Peter Timmermans: “Annemieke heeft de afgelopen jaren aan verschillende initiatieven van de stichting een waardevolle bijdrage geleverd. In onze verkenning naar een opvolger voor mij als directeur kwamen we in gesprek over een mogelijke verbreding van haar inzet voor ons. Nu voelt het eigenlijk al vanzelfsprekend dat zij de stichting verder richting geeft en de stad nog beter op de kaart gaat zetten, samen met het bestuur en het team.”

Westfriese roots 

Annemieke haar roots liggen in Westfriesland. Ze is een jonge ondernemer met hart voor Enkhuizen en de regio. Regelen, organiseren, online marketing, social media en mensen verbinden: daar houdt ze van. In 2012 studeerde ze af voor de master Corporate Communication aan de Universiteit van Amsterdam. Inmiddels werkt ze al ruim tien jaar als zelfstandig marketing- en communicatieadviseur en helpt ze bedrijven om hun on- en offline zichtbaarheid te vergroten. Daarnaast geeft ze workshops, is ze als PR-vrijwilliger actief betrokken bij de Westfriese Uitdaging en maakt ze deel uit van verschillende ondernemersclubs. Allemaal activiteiten die ze naast haar nieuwe functie blijft doen en die haar positie als directeur nog meer verrijken. Zowel de Raad van Bestuur als het team zijn erg blij met de nieuwe directeur. “We bedanken Peter voor het mede oprichten en het op de kaart zetten van de stichting. Hij heeft een solide basis gelegd. We kijken er naar uit om deze samen met Annemieke verder uit te bouwen.”

Beleef Westfriesland 

Tijdens de bijeenkomst werd ook het nieuwe magazine Beleef Westfriesland gepresenteerd. Het magazine moet bezoekers (en bewoners) die in de regio verblijven informeren over al het moois dat Westfriesland te bieden heeft en zodoende stimuleren om meer van de regio te ontdekken. Beleef Westfriesland is onder andere verkrijgbaar bij VVV’ Enkhuizen, verblijfsaccommodaties en attracties in Westfriesland, en in de kustgebieden van Noord-Holland en Lelystad.