Nationale Diabetes Challenge start in Drechterland

Sport
De Nationale Diabetes Challenge gaat 8 mei van start in Drechterland.
De Nationale Diabetes Challenge gaat 8 mei van start in Drechterland. (Foto: aangeleverd)

DRECHTERLAND - Bureau Leefwijs doet mee aan de Nationale Diabetes Challenge 2024. Vanaf 8 mei wandelen zij elke week op woensdag om 12.30 uur, ongeveer twintig weken lang, samen met een groep deelnemers in de buurt. Wil je werken aan je gezondheid en (de preventie van) diabetes? Je bent van harte uitgenodigd om mee te wandelen.

De Nationale Diabetes Challenge is een twintig weken durend wandelprogramma van de Bas van de Goor Foundation. Samen wekelijks wandelen in de buurt is goed voor je gezondheid en daarnaast nog gezellig. Op 8 mei start de eerste wandeling van de groep in Hem/ Venhuizen. We houden rekening met ieder wandelniveau. Het is daarom niet erg als je (nog) niet zo ver kunt lopen. Samen trainen we voor een wandelafstand van 3, 5, 10 of 15 kilometer. De start is op Groeneweg 8 in Hem, maar we zullen tijdens de challenge ook andere plekken binnen de gemeente Drechterland verkennen.

Informatie

We sluiten de Nationale Diabetes Challenge feestelijk af op het 10e NDC Festival op 28 september in Arnhem. Neem voor meer informatie telefonisch contact op met Bureau Leefwijs via 06-425 90 589 of stuur een mailtje naar info@bureauleefwijs.nl.