Minikermis van de Haringhoppers

Uitgaan
Tijdens de minikermis van de Haringhoppers kunnen kinderen zich onder meer laten schminken.
Tijdens de minikermis van de Haringhoppers kunnen kinderen zich onder meer laten schminken. (Foto: Pixabay)

ENKHUIZEN - De Haringhoppers organiseren zondag 7 april hun jaarlijkse minikermis in de gastvrije Nieuwe Doelen. Een gezellige middag voor leden én inwoners van Enkhuizen van alle leeftijden.

De minikermis wordt georganiseerd om zoveel mogelijk geld op te halen voor de activiteiten van de Haringhoppers zoals de ‘Bonte middag voor senioren’, de kindermiddag en natuurlijk de optocht. Het is een gezellige middag waar iedereen welkom is. De entree is gratis, maar er kan binnen een spelletjeskaart van 3,50 euro aangeschaft worden waar je vervolgens vijf spelletjes mee kunt spelen, zoals ballengooien, gatenkaas, stokken vangen etc.

Diverse spellen

Of wat te denken van twee springkussens, gooi de kegel om, pittenzakken gooien, grabbelen, bibberspiraal en hoefijzer werpen. Wil je eens echt voetballen in de grote zaal van de Nieuwe Doelen, dan kun je proberen zo hard mogelijk op doel te schieten. Een snelheidsmeter meet de snelheid van je schot. En de Schminksalon is aanwezig, dus tegen betaling kunnen de kinderen prachtig geschminkt worden. 

Rad van Fortuin

Er wordt koffie met een punt huisgemaakte taart verkocht en er is een Rad van Fortuin. Bij het draaiend rad worden talloze prijzen verloot, zoals taarten, worsten, koek, cadeaubonnen en voor de kinderen zijn er speciale kinderrondes.

Informatie

Belangstellenden zijn zondag 4 april vanaf 14.00 uur welkom in De Nieuwe Doelen van Enkhuizen. De entree is gratis. De muzikale Blaaskaken geven het startsein van deze feestelijke middag.