De heren van mannenkoor Stuurloos treden op

Uitgaan
De heren van Stuurloos geven 7 april een concert in Enkhuizen.
De heren van Stuurloos geven 7 april een concert in Enkhuizen. (Foto: aangeleverd)

ENKHUIZEN - Stuurloos treedt zondag 7 april op in De Nutszaal in Enkhuizen. De aanvang van het concert is om 14.00 uur.

Stuurloos is een groep enthousiaste mannen uit Wognum die sinds 2003 samen zingen. 28 zangers zingen meerstemmig, onder begeleiding van een combo, prachtige klassiekers van o.a. Frank Sinatra, Whitney Houston, Benny Nyman, Simon & Garfunkel. Maar ook nummers van Joris Linssen en Danny Vera behoren tot het repertoire van Stuurloos. Met het eigen nummer ‘Ode aan West-Friesland’, heeft Stuurloos veel bekendheid gekregen in West-Friesland. De muzikale leiding ligt in handen van Ed Goedhart die ook de arrangementen maakt.

Nutszaal

De Nutszaal is een bijzondere concertzaal in de binnenstad van Enkhuizen. Deze zaal is voortgekomen uit de activiteiten van de Maatschappij tot Nut van het Algemeen en had als doel om het ‘gewone volk’ kennis te laten maken met kunst en cultuur. Het gebouw stamt uit het midden van de 19e eeuw en wordt geroemd om de uitzonderlijk goede akoestiek. 

Informatie

De Nutszaal is gelegen aan de Patershof 4 in Enkhuizen en de aanvang van het concert is 14.00 uur. Zaal open om 13.30 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website: www.stuurlooswognum.nl. Aan de zaal zijn ook kaarten verkrijgbaar, maar let op: vol is vol.