Jubileumconcert Nederpopenzo

Uitgaan
Nederpopenzo viert hun vijftienjarige jubileum met een concert in Het Postkantoor.
Nederpopenzo viert hun vijftienjarige jubileum met een concert in Het Postkantoor. (Foto: aangeleverd)

BOVENKARSPEL - ‘Niet te stuiten’, dat is de titel van het vijftienjarig jubileumconcert van het koor Nederpopenzo. Op zaterdagmiddag én zaterdagavond 13 april willen ze graag van zich laten horen met een gevarieerd muzikaal programma van Nederlandstalige popsongs én liedjes met een knipoog, waarmee het ‘…enzo’ tot uiting komt. 

Als kers op de taart zijn er twee gastoptredens. Myrthe Busch en Anouk Groot-Hudepohl van Reaching Hand zingen een duet en Sathy Kiambe zal onder andere een Afrikaans nummer ten gehore brengen. Op het drumstel zal Robbin Wit van zich laten horen. De optredens vinden plaats in Het Postkantoor in Bovenkarspel. Aanvang 14.30 uur en 20.00 uur.

Koor

Het idee van een koor is 15 jaar geleden ontstaan in een huiskamer aan de Oosterdijk. Er werd gekozen voor Nederlandstalige liedjes. Het allereerste nummer was Jan Klaassen de trompetter van Rob de Nijs. In de loop der jaren is het repertoire flink uitgebreid. Naast de liedjes van vroeger staan ook de liedjes van nu op het programma van onder ander Miss Montreal, Racoon, De Dijk en Claude. En…ook tante Trui en tante Toosje komen langs. 

Repeteren

Nederpopenzo repeteert eenmaal per veertien dagen op dinsdagavond in Enkhuizen in verzorgingshuis Herfstzon. Het koor staat onder leiding van Ria van Bijnen en wordt op de piano begeleid door Frank Brozius.

Tickets

Kaartjes voor dit concert, inclusief consumptie, zijn verkrijgbaar bij de website www.hetpostkantoor.info of aan de balie van theater Het Postkantoor op werkdagen van 14.00 tot 16.00 uur.