Concert Jean et les Copains

Uitgaan
Jean et les Copains is zondag 14 april te horen in de Protestantse kerk te Hoogkarspel.
Jean et les Copains is zondag 14 april te horen in de Protestantse kerk te Hoogkarspel. (Foto: Jean et les copains)

HOOGKARSPEL - Jean et les Copains treedt zondagmiddag 14 april op bij Kerk in Uitvoering. Een heerlijk concert met chansons en andere Franstalige liedjes. De zaal gaat open om 13.30 uur.

Jean et les Copains zijn zes enthousiaste muzikanten uit Hoogkarspel en omstreken en maken Franstalige muziek. Sinds 1999 treden zij elk jaar weer met veel succes op tijdens de jaarlijkse Beaujolais Avond in Bantam, Hoogkarspel. Ook namen ze deel aan diverse tuintoeren waaronder Wervershoof, Zwaagdijk en Berkhout, speelden op het Franstalige festival Vive la France in Hummelo (de Achterhoek) en Montmartre (Sellingen, Groningen).

Divers

Tijdens een optreden komen heel veel bekende chansons van o.a. Piaf, Brel, Aznavour, Ferrat en Bécaud aan bod. Serieus, maar ook meezingers, soms nostalgisch en dan weer modern en ook feestmuziek! Kortom, een optreden in Franse sferen.

Bezetting

Merijn Reus - accordeon/toetsen, Sjoerd Havik - gitaar, Jan Slijkerman - zang, Arthur Burgmeijer - bas/zang, Laura Krieckaert - kazoo/zang én Maarten Kok - percussie. 

Kerk in Uitvoering

Kerk in Uitvoering is een initiatief van de Protestantse Kerk in Hoogkarspel. Elke tweede zondag van de maand (behalve in mei, juli en augustus) is er van 14.00 tot 15.00 uur muziek in de kerk. Iedere maand een andere muziekstijl, dus elke keer weer verrassend. Het gaat tijdens de concerten van Kerk in Uitvoering uiteraard om de muziek, maar ook om ontmoeting, verbinding en bezinning. Na afloop is er gelegenheid om even na te praten.

Informatie

Belangstellenden zijn van harte welkom om dit concert bij te wonen in de Protestantse kerk, gevestigd aan het Raadhuisplein 24a, te Hoogkarspel. Er is beperkt plaats, dus kom op tijd. Vol is vol. De toegang is gratis.