Laadpalen in Nieuw-Vennep: hier vind je ze

Auto
Waar staan de laadpalen in Nieuw-Vennep?
Waar staan de laadpalen in Nieuw-Vennep? (Foto: Adobe Stock)

NIEUW-VENNEP - Inwoners van Nieuw-Vennep stappen steeds vaker over op een hybride of elektrisch rijdende auto. Alles in het teken van een duurzamere toekomst. Het is noodzakelijk om een elektrische auto wel op te kunnen laden. Waar vind je de laadpalen in Nieuw-Vennep ? In dit artikel staat een overzicht.

Ruim 250 laadpalen in Nieuw-Vennep

In Nieuw-Vennep vind je ten tijde van schrijven 254 laadpalen. Maar de grote vraag is natuurlijk: waar staan deze laadpalen? Gebruik deze handige kaart van Oplaadpalen.nl om gemakkelijk op te zoeken waar je je elektrische auto kunt opladen in Nieuw-Vennep. Hier staan de laadpalen in Nieuw-Vennep:

  1. Ridderspoorstraat 22, Nieuw Vennep
  2. Elemastraat 93, Nieuw Vennep
  3. Wageningenstraat 2, Nieuw Vennep
  4. Roggestraat 30, Nieuw Vennep
  5. Warande 151, Nieuw Vennep
  6. Beethovenlaan 81, Nieuw Vennep
  7. Hugo de Vriesstraat 17, Nieuw Vennep
  8. Laan van Loevestein 20, Nieuw Vennep
  9. Luzernestraat 81, Nieuw Vennep
  10. Pondweg 1, Nieuw Vennep


Ook handig: je route plannen met de routeplanner van de ANWB voor elektrische auto’s.

Goedkoopste laadpalen in Nieuw-Vennep

Wie een elektrische auto heeft, wil hem natuurlijk opladen bij de goedkoopste laadpaal. De tarieven in Nieuw-Vennep verschillen nogal. De gemiddelde prijs per Kwh tijdens het laden van je auto €0,37 in Nieuw-Vennep.

Bron: Independer

Laadpalen in Nieuw-Vennep: locaties

In Nieuw-Vennep zijn er verschillende laadpalen beschikbaar voor elektrische auto’s. Deze laadpalen bevinden zich op diverse locaties in de stad, zoals parkeergarages en openbare parkeerplaatsen. De laadpalen maken het mogelijk om je elektrische auto op te laden terwijl je onderweg bent of geparkeerd staat.

Volgens een onderzoek van Independer groeit het aantal Nederlanders dat kiest voor een elektrische auto harder dan de plaatsing van nieuwe laadpalen. Nieuw-Vennep heeft momenteel ongeveer 31.500 inwoners. Dat komt neer op 8,1 laadpalen per 1000 inwoners.

Nederland is een voorloper op het gebied van snellaadpunten voor elektrische auto’s. Zo zijn er in Nederland volgens de ANWB meer dan 3200 snellaadpunten. Frankrijk en Duitsland lopen nog voor op ons, maar België heeft er bijvoorbeeld maar 800. Toch goed van ons kikkerlandje!

Laadpaal aanvragen Nieuw-Vennep

Het is niet mogelijk om in de gemeente Haarlemmermeer een openbare laadpaal aan te vragen, dus ook niet in Nieuw-Vennep. De gemeente geeft aan zelf per wijk of gebied te bekijken waar nieuwe laadpalen nodig zijn. Het is wel mogelijk om een laadpaal te plaatsen op je eigen terrein. Hier heb je geen toestemming voor nodig van de gemeente.