Kinderuitjes Haarlemmermeer drukbezocht

Nieuws
Klimmen in Boulderhal De Fabriek.
Klimmen in Boulderhal De Fabriek. (Foto: Marco Krijthe)

HAARLEMMERMEER - Haarlemmermeer is een grote gemeente waar voor iedereen genoeg te beleven is. Om inwoners en bezoekers kennis te laten maken met de leukste uitjes voor kinderen organiseert Visit Haarlemmermeer samen met haar partners regemlatig kidsevents.

Tijdens het afgelopen weekend kon iedereen op een laagdrempelige manier het aanbod van ruim vijftien partners ontdekken. Een voorbeeld uit het aanbod was Footgolf voor Kids; een combinatie van voetbal en golf die zorgde voor veel speelplezier. Ook kon het Historisch Museum gratis worden bezocht. Hier konden kinderen meer leren over de rijke geschiedenis van de regio. Voor de creatieveling was er een weefworkshop bij de Weefboutique, waar kinderen hun eigen unieke creaties konden maken. En voor de avonturiers was er een speciaal kennismakingsaanbod bij Boulderhal de Fabriek, waar de klimvaardigheden werden getest op de uitdagende routes.

Andere deelnemende partners waren en zijn De Olmenhorst, Klimpark 21, verschillende forten van de Hollandse Waterlinie, Jeugdland Nieuw-Vennep, JumpSkillz Hoofddorp en Cpunt. Meer informatie over toekomstige activiteiten: www.visithaarlemmermeer.nl/

kinderuitjes