R.A.T. treedt op in The Shack

Nieuws
R.A.T in The Shack.
R.A.T in The Shack. (Foto: aangeleverd)

OUDE MEER - Zondag 28 april om 16.00 uur is het podium in The Shack - Schipholdijk 253B, Oude Meer - voor R.A.T., niet zomaar een band. Een absolute aanrader en The Shack is dan ook supertrots dat deze band op hun podium staat.


Drummer Thijs Rensink (drummer van Miss Montreal) heeft onlangs in The Shack een verpletterende indruk achtergelaten op drums én met zijn bizar goede stem met de Black Sabbath undercoversessie. Reden genoeg om zijn eigen band R.A.T. uit te nodigen op ons podium.

R.A.T. bestaat naast Thijs Rensink (drums en lead vocals) uit: Axel Grunnekemeijer (bas) en Ralf Böggering (gitaar) en komt oorspronkelijk uit het oosten van Nederland. De muziek die R.A.T speelt is geïnspireerd op classic rock, waarin invloeden van alle drie de bandleden te horen zijn. Strak, aanstekelijk, harmonisch, een tikkeltje ‘old school’. Ze spelen in de stijl zoals men vroeger in de seventies ook deed, lekker puur. Ze zijn klaar om te rocken. Hun muziek laat je opgaan in lang vervlogen, door rock gedomineerde tijden.

Reserveren is niet verplicht, maar wel mogelijk: Stuur dan een mail naar info@the-shack.info Meer informatie: www.the-shack.info