Kom kijken bij Padeltoernooi TvB

Nieuws
Kom kijken bij Padeltoernooi TvB.
Kom kijken bij Padeltoernooi TvB. (Foto: aangeleverd)

BADHOEVEDORP - Belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om het Padeltoernooi bij Tennisvereniging Badhoevedorp (TvB) aan de Snelliuslaan 41 te ervaren, dat plaatsvindt van 28 april tot en met 5 mei.

Dit evenement belooft een spectaculaire reeks padelwedstrijden te bieden, waarbij spelers uit de top 100 van de P100 strijden om een plek in de kwalificatierondes op 28 april, van 12.00 tot 17.00 uur.

Vanaf 29 april zal er dagelijks vanaf 17.00 uur een strijd losbarsten in diverse categorieën, allemaal met het doel een felbegeerde plaats in de finale te bemachtigen. De avondwedstrijden zullen elke dag rond 22.00 uur hun hoogtepunt bereiken. Op 4 mei zullen de wedstrijden tot 17.00 uur duren in verband met de Nationale Dodenherdenking. De finales vinden plaats in het weekend van 5 mei.

Naast het sportieve spektakel nodigt de organisatie iedereen uit om de levendige sfeer te proeven en te genieten van de gastvrijheid in de kantine, die dagelijks geopend zal zijn. Voor degenen die nog niet bekend zijn met padel biedt dit toernooi een uitgelezen kans om deze dynamische sport van dichtbij te beleven.