Bertus Berghuis: Oudste mannelijk raadslid van Nederland gaat weer voor vier jaar!

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

HEEMSKERK - VVD Heemskerk heeft een icoon in hun midden. Al 60 jaar lid van de VVD waarvan 20 jaar zeer actief en sinds 2018 ook gemeenteraadslid. En niet zomaar één. Bertus Berghuis is het oudste mannelijke raadslid van Nederland. Dat is hij al vier jaar, maar het stop niet. 

82 jaar

Hij staat op nummer twee van de VVD kandidatenlijst en gaat gewoon door voor de komende vier jaar. Op dit moment is Bertus 82 jaar!

Bertus Berghuis tekent weer voor nog vier jaar

Bertus is een echte Heemskerker, die zich hard maakt voor alles wat de inwoners van Heemskerk raakt.

Lightrail

Of het nu een lightrail door zo ongeveer heel Noord Holland is zodat Heemskerkse inwoners verbonden blijven met de regio, of ons mooie landgoed Marquette wat in zijn oorspronkelijke staat hersteld zou moeten worden. 

Tata Steel

Of het nu Tata Steel is of het zijn bloembakken in de buurt die kapot zijn. Werkelijk alles pakt Bertus aan. Niet als politicus, maar als betrokken mens.

De komende vier jaar gaat hij wederom vol voor ons dorp en de inwoners. 

Lokale partijen

Lokale partijen roepen vooral dat alleen zij lokaal zijn en landelijke partijen niet. Nou, dan hebben deze partijen onze VVD kandidaten en vooral Bertus Berghuis nog nooit gezien. Er is geen enkele kandidaat die zoveel voor ons mooie dorp doet als Bertus!

Volgende vier jaar

Op naar de volgende vier jaar! VVD Heemskerk; Lijst 4, Bertus Berghuis; plek 2.