Gouden Dagen vervult wens meneer Hernandez

Nieuws
Spetters mochten de pret niet drukken.
Spetters mochten de pret niet drukken. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Vrijwilligers van Gouden Dagen zijn vorige week op pad gegaan met meneer Hernandez en zijn vrouw. Meneer Hernandez had de wens om naar de pier in Wijk aan Zee te gaan en om daar vervolgens ook te lunchen.

Ondanks de paar spetters die er vielen zijn meneer en mevrouw Hernandez toch even de pier op geweest. Lekker uitwaaien. Om 12.00 uur begaf het gezelschap zich naar het restaurant om te genieten van een heerlijke lunch. Meneer Hernandez en ook zijn vrouw kunnen terugkijken op een ontzettende leuke dag.

Gouden Koets

Intussen rijdt de Gouden Koets af en aan. Voor de maanden april en mei zijn er weer nieuwe data gepland. De Gouden Koets wordt omgedoopt in:

De Sluizenkoets rijdt over de sluizen. Na de rit stopt de koets voor een portie kibbeling, een lekkerbekje of een broodje vis met een drankje. Meerijden kost 12,50 euro per persoon.

De Museumkoets rijdt naar Museum Kennemerland en het Hoogovensmuseum. Meerijden kost 6,50 euro per persoon, inclusief koffie of thee en een gevulde koek. De Museumkoets rijdt ook naar het Huis van Hilde. Meerijden kost 14,00 euro per persoon inclusief koffie en gebak.

De Pannenkoekenkoets rijdt via de duinen naar Johanna’s Hof. Meerijden kost 12,50 euro per persoon inclusief een pannenkoek naar keuze en een drankje.

De Duinkoets rijdt door de duinen naar de Kruisberg en het Hof van Kijkuit. Meerijden kost 5,00 euro per persoon inclusief een koffie of thee en een gebakje.

Reserveren

Wil je een plekje reserveren? Neem dan contact op met ViVa! Zorggroep via 088-9958000.

In de koets kunnen maximaal drie passagiers en uiteraard de koetsier. Achterop past één rollator. Wanneer je in het museum gebruik wilt maken van een leenrolstoel, wil je dit dan aangeven bij de reservering?

De Gouden Koets.