Kennismaken met sport via JouwSportPas

Sport
Jong en oud kan gratis kennismaken met een sport via JSP.
Jong en oud kan gratis kennismaken met een sport via JSP. (Foto: aangeleverd)

HEEMSKERK/CASTRICUM - Inwoners van Heemskerk die op zoek zijn naar een nieuwe sport kunnen zich tussen nu en zondag 23 juni aanmelden voor JouwSportPas (JSP). Kies een sport, schrijf je in en doe vervolgens twee tot vier keer mee bij een vereniging. Jong en oud kan vrijblijvend kennismaken met een sport naar keuze. 

Iedereen die in de gemeenten Heemskerk of Castricum woont kan gratis of voor maximaal 5,50 twee tot vier lessen volgen bij een van de deelnemende sportverenigingen. Met JSP kunnen zij ontdekken welke sport bij hen past zonder dat zij direct voor hoge kosten komen te staan. Natuurlijk kunnen ze na de kennismaking wel gewoon lid worden van een club. 

Aanbod 

Er is sportaanbod voor alle leeftijden. Zo is er ouder- en kind gym voor kinderen vanaf 1 jaar en senioren van 66 tot 85 jaar kunnen meedoen aan de les sportief bewegen. Kinderen en jongeren kunnen kennismaken met aikido, atletiek, dans, freerunning, hockey, korfbal, mountainbiken, scouting, tennis, turnen, voetbal en zwemmen. Volwassenen kunnen zich aanmelden voor aikido, badminton, buitenfit 55+, jeu de boules, korfbal, mountainbiken en yin yoga. Speciaal voor jongeren en volwassenen tot 45 jaar met een licht verstandelijke- of lichamelijke beperking wordt parahockey aangeboden. 

Inschrijven 

Inschrijven voor JouwSportPas kan op www.noordhollandactief.nl. Op de website staat ook meer informatie over de locaties. Voor vragen kun je mailen naar kennemerland@teamsportservice.nl