Binnenkort te zien in het Kennemer Theater in Beverwijk

Uitgaan
The Freddie Mercury Story.
The Freddie Mercury Story. (Foto: Lotte Brouwers)

BEVERWIJK - Ga je naar de Mattheus Passie in een gedurfde bewerking? Geniet je liever van de muziek van Freddie Mercury met de band Crazy Little Things? Is het BOSCO Jazz & Pop Orchestra met Johnny Rosenberg meer iets voor jou? Of ga je voor een avond lachen met Kim Schuddeboom? Eén ding is zeker: het Kennemer Theater heeft de komende tijd weer een verscheidenheid aan voorstellingen op het programma staan.

De Mattheus Passie, vertaald door Jan Rot en met Noraly Beyer als verteller is een gedurfde en verfrissende bewerking van de Mattheus Passie, waarin klassieke en Latijns-Amerikaanse muziek samenkomen. Jan Rot († 22-04-2022) vertaalde het verhaal meesterlijk naar het Nederlands, terwijl oud-nieuwslezeres Noraly Beyer vanaf 2023 de rol van verteller op zich neemt.

De Mattheus Passie is te zien op zaterdag 30 maart om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 23,50 euro.

Freddie Mercury Story

Met The Freddie Mercury Story gaat de band Crazy Little Things verder waar de film Bohemian Rhapsody ophield. De ongelofelijke muziek van Mercury staat hierbij natuurlijk centraal.

Na het succes van Queen: The Story is Crazy Little Things terug met een nieuwe ode aan Queen en Freddie Mercury. De tributeband valt op door hun sound die verrassend dicht bij het origineel ligt. De band met frontman Marijn Geluk speelt de sterren van de hemel.

Ondanks de vele films en verhalen over zijn leven blijft Freddie Mercury een ongrijpbare legende. Daarom dook popjournalist, DJ en drummer Jean-Paul Heck voor deze show opnieuw in het leven van de muzikant. Ook vroeg hij bekende Nederlanders naar hun herinneringen aan de zanger.

The Freddie Mercury Story is te zien op vrijdag 5 april om 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 24,50 euro.

Jazz & Pop Orchestra

Het BOSCO Jazz & Pop Orchestra en Johnny Rosenberg slaan de handen ineen voor deze swingende show waar de energie vanaf spat.

Al op jonge leeftijd ontdekte Johnny Rosenberg zijn liefde voor muziek. Door zijn deelname aan The Voice of Holland werd hij bekend bij het grote publiek. En in 2020 won hij het programma All Together Now. Bosco is een allround jazz-orkest dat inmiddels een vaste plek in de Nederlandse muziekscene heeft veroverd. De tienkoppige band is dynamisch en veelzijdig en weet keer op keer het publiek aan te steken met hun enthousiasme.

Het BOSCO Jazz & Pop Orchestra en Johnny Rosenberg staan op zaterdag 6 april om 20.15 uur op het podium van het Kennemer Theater. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 21,00 euro.

Kim Schuddeboom

Ongeschreven is de eerste avondvullende theatershow van Kim Schuddeboom. Deze comedydame is al jaren verbonden aan Comedytrain. Als een van de weinige vrouwen weet ze zich gelukkig prima staande te houden naast grote namen als Theo Maassen, Ronald Goedemondt en Henry van Loon. 

Kim loopt al een aantal jaar mee in de Nederlandse stand-upcomedy- en cabaretwereld, maar vindt gestaag haar weg naar de top.

Nu is het tijd voor haar eerste avondvullende voorstelling Ongeschreven, een ongefilterde show vol inhoud die lang niet voor iedereen herkenbaar zal zijn. Maar dat is absoluut geen probleem. Schuddeboom weet uit eigen ervaring dat je prima kunt functioneren in een wereld waarin je andere mensen niet kunt begrijpen. En waarom zou je hen proberen te volgen als je er zelf al niks van snapt?

Kim Schuddeboom staat op zaterdag 6 april om 20.30 uur op het podium van het Kennemer Theater. Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 17,50 euro.

Kaarten

Kaarten voor de voorstellingen zijn verkrijgbaar via www.kennemertheater.nl of via de theaterkassa (0251) 221453.

BOSCO Jazz & Pop Orchestra en Johnny Rosenberg.