Workshop landschapschilderen in Anna Paulowna

Nieuws
Je kunt je eigen landschap kiezen.
Je kunt je eigen landschap kiezen. (Foto: aangeleverd)

ANNA PAULOWNA - Elly Doolaard Kroon geeft op zaterdag 4 mei een Workshop Landschapschilderen met Paletmes in De Keesschuur in Anna Paulowna.

Je kunt je eigen landschap kiezen, de eigen omgeving, de vakantieherinnering, die prachtige wolkenlucht, of zonsondergang, je droomland. Er wordt gewerkt met olieverf, spalters en paletmessen op forse doeken. 

Er wordt begonnen met een korte inleiding over gebruik van paletmes, even wat perspectief en de opzet van een lucht, verte en daarbij horende kleuren. Elke schilder kiest  een eigen doekmaat en gaat aan de gang. Je wordt begeleidt waar nodig. De begeleiding is intensief maar gezellig. Halverwege de workshop is er een koffie/thee pauze en een korte tussenbespreking. Rond 17.00/17.30 uur worden de messen en kwasten neergelegd en volgt de eindbespreking onder het genot van een borrel of frisje. De workshop is geschikt voor iedereen, of je nu veel, weinig, of  geen ervaring hebt. 

Aanvang: 13.30 uur. Voor meer inlichtingen en/of aanmelden: doolaard@hetnet.nl, of tel. 0223 621610. Keesschuur: Middenweg 9b in  Anna Paulowna.