Floortje organiseert garage sale in Hollands Kroon voor het goede doel

Nieuws
Floortje organiseert de garage sale.
Floortje organiseert de garage sale. (Foto: aangeleverd)

HOLLANDS KROON - Garage Sale Hollands Kroon is jouw bestemming voor unieke vondsten en een onvergetelijke leuke route door Middenmeer, Slootdorp, Wieringerwerf en Kreileroord. Ontdek lokale schatten en maak kennis met de charme van deze gemeente op zaterdag 11 mei tussen 9.30 en 15.30 uur.

Dit jaar wordt er een donatie gedaan aan de stichting voor mensen met de ziekte van Crohn en Colitis Ulcerosa. Genezing is nog niet mogelijk, onderzoek is dus erg belangrijk en noodzakelijk! Steun deze actie door je in te schrijven voor de garage sale route voor 7,50 euro en verkoop vanuit jouw garage, huis, voortuin of erf je oude of zelfgemaakte spullen.

Het gezicht achter de inzameling

“Hoi, ik ben Floortje, 35 jaar oud en kamp al jaren met gezondheidsproblemen waaronder ook de ziekte van Crohn. Omdat ik voor veel medicatie allergisch ben zijn de behandel opties soms zoals het zoeken naar een speld in een hooiberg.  Dagelijks kamp ik met extreme vermoeidheid, buikpijn en gewrichtsklachten waardoor mijn dagen soms lastig door te komen zijn. Om meer onderzoek te kunnen doen naar de ziekte, nieuwe medicatie en behandelingen, hoop ik middels deze dag bekendheid te creëren en een mooi bedrag op te halen voor de stichting Crohn en Colitis Ulcerosa. Zodat niet alleen ik maar mijn mede lotgenoten hopelijk een stukje levensenergie terug vinden!”

Meer informatie via www.garagesalehollandskroon.nl