Game, set en disco tijdens het Komtietoernooi

Sport
De swingende organisatie van het Komtietoernooi.
De swingende organisatie van het Komtietoernooi. (Foto: aangeleverd)

SCHAGEN – Op het mooie tennispark van STC in Schagen gaat zaterdag 19 augustus het Komtietoernooi van start. Negen dagen lang worden honderden wedstrijden gespeeld in verschillende categorieën. 

Het animo voor dit regionaal aantrekkelijke tennistoernooi blijft groot. Ook dit jaar zijn de inschrijvingen via www.toernooi.nl weer massaal binnen gekomen. De toernooicommissie heeft dan ook mooie volle schema’s weten te maken.

Tot en met zondag 27 augustus wordt er elke dag gestreden in de categorieën 3 tot en met 9. Naast kijken naar mooie tenniswedstrijden is er voor spelers en supporters ook veel gezelligheid naast de baan, onder het genot van een hapje en drankje.

Geheel in stijl

De organisatie, die dit jaar flink is uitgebreid met jonge en enthousiaste crewleden, heeft dit jaar gekozen voor een swingend thema, namelijk: disco! Het hele park is prachtig en geheel in stijl aangekleed.

Vrijdagavond 25 augustus staat traditiegetrouw de gezellige feestavond op de planning. Met dit jaar heerlijke discomuziek van DJ Franky Finyl en natuurlijk met een heerlijk gebakken visje voor deelnemers en bezoekers. Op de finaledag, zondag 27 augustus, kan iedereen genieten van een overheerlijke barbecue.

Overdag zijn de banen gereserveerd voor spelers in de 55+ categorie. Vanaf eind van de middag tot laat in de avond wordt het reguliere toernooi gespeeld. Zie www.toernooi.nl voor schema’s en een actueel wedstrijdprogramma.