Persoon met lichamelijke verwondingen aangetroffen bij treinstation Hoorn

112-nieuws
Afbeelding
Foto: archief

HOORN - Bij het treinstation in de binnenstad van Hoorn is zondag 7 april omstreeks 02.30 uur een persoon met lichamelijke verwondingen aangetroffen. Eén uur eerder, omstreeks 01.30 uur, fietste deze persoon vanaf het Hoefblad in Zwaag richting het Keern in Hoorn. Vanaf het moment van aankomen bij het Keern om 01.30 uur tot aan 02.30 uur is het onbekend waar deze persoon precies is geweest en/of wat er is gebeurd.

De fiets van deze persoon is gevonden bij de kruising van de Provincialeweg met de Dr C.J.K. van Aalstweg in Hoorn. Het signalement van deze man is als volgt: lichte huidskleur, slank postuur, 1.80 meter lang, donker blond kort haar, licht baardje, droeg een blauwe spijkerbroek, donkergroene schoenen en jas.

De politie is op zoek naar getuigen die de persoon hebben gezien op de genoemde datum en tijdstippen en/of mensen die weten wat er is gebeurd met deze persoon. Wie informatie heeft, kan bellen met basisteam recherche Hoorn: 0900-8844. Bij contact met de politie kun je het volgende referentienummer gebruiken: PL1100-2024075023.