BoekStartWeek in Bibliotheek Hoorn

Algemeen
Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen.
Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Foto: aangeleverd

HOORN - In Bibliotheek Hoorn vindt van 19 tot en met 26 juni de BoekStartWeek plaats. Doe mee met activiteiten voor baby’s en peuters en haal een gratis koffertje op.

Deze week is dé gelegenheid om samen met je (klein)kind kennis te maken met het uitgebreide en aantrekkelijke aanbod voor baby’s en peuters in de Bibliotheek Hoorn. Doe samen met je kindje mee aan een leuke activiteit en ontdek hoe fijn het is om samen met boekjes en taal bezig te zijn.

Bezoek de voorstelling ‘Coco kan het!’ of doe mee met de Peterbieb of Babybieb in een van de vestigingen. Wie zijn of haar kindje (tot 1 jaar) lid maakt, ontvangt gratis het BoekStartkoffertje met babyboekjes. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het versterkt de band, stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van het kind en verhoogt de concentratie. Je kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen. Vanuit deze gedachte is BoekStart ontstaan: een programma dat kinderen en hun ouders van boeken laat genieten. De bibliotheek biedt BoekStart aan door middel van een gratis lidmaatschap voor kinderen, een speciale BoekStart-hoek met een veelzijdige collectie, de gratis BoekStartkoffertjes en de organisatie van leuke bijeenkomsten voor ouders en kinderen.

Kijk voor meer informatie op www.bibliotheekhoorn.nl .