Kennismaken met Debutade in Hoorn

Cultuur
Er wordt geschilderd en getekend, met acrylverf en houtskool.
Er wordt geschilderd en getekend, met acrylverf en houtskool. Foto: aangeleverd

HOORN - Teekengenootschap Debutade in Hoorn biedt de mogelijkheid om kennis te maken met schilderen en tekenen in het atelier van Debutade onder deskundige begeleiding van Wendy Veerbeek en Katja Meijer (ieder vier lessen). Dit kennismakingsabonnement omvat acht lessen op maandagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur voor vijftig euro. De eerste les is op 6 mei. De andere data zijn 13 mei, 27 mei, 3 juni, 10 juni, 17 juni, 24 juni en 1 juli.

De begeleiders/kunstenaars komen met hun eigen leuke en inspirerende thema’s. Zij prikkelen je fantasie en creativiteit, zodat er voor ieder een mooi eindresultaat gerealiseerd kan worden. Er wordt geschilderd en getekend, met acrylverf en houtskool (in het atelier aanwezig). Eigen aanschaf: klein schildersdoek en schetsboek. Onderwerp: realistische kunst en abstract (spelen met vormen). Uitdaging voor de deelnemers is om beide kunstuitingen met elkaar te mixen.

Wie durft? Je kunt je opgeven via de mail: debutade.hoorn@gmail.com onder vermelding van Kennismakingsabonnement 2024, voornaam, achternaam, mailadres en telefoonnummer. Meer informatie: www.debutade.nl .