Gratis trainingen voor persoonlijke groei en welzijn in Hoorn

Zorg
Stefan Colin presenteert een reeks trainingen en een lezing voor persoonlijke groei en welzijn.
Stefan Colin presenteert een reeks trainingen en een lezing voor persoonlijke groei en welzijn. Foto: Pixabay

HOORN - In samenwerking met gemeente Hoorn, Stichting Netwerk Hoorn en De Hoofdzaak, presenteert Stefan Colin een reeks trainingen en een lezing voor persoonlijke groei en welzijn in Hoorn.

Het leven brengt uitdagingen met zich mee. Leren omgaan met deze uitdagingen is cruciaal voor persoonlijke ontwikkeling en welzijn. Stefan Colin, een ervaren trainer op het gebied van zelfregie en persoonlijke groei, biedt een reeks gratis trainingen en een lezing aan, speciaal voor de inwoners van Hoorn.

Aankomende evenementen

Omgaan met stress. Vind rust en transformeer stress in positieve energie in deze praktische training. Startdatum: vrijdag 31 mei. Tijd: 10.00 tot 12.00 uur. Locatie: Wijkcentrum Grote Waal, Grote Beer 3 in Hoorn. 

Grip op je leven. Neem de regie terug en vind balans in je leven. Startdatum: vrijdag 31 mei. Tijd: 14.30 tot 16.30 uur. Locatie: Wijkcentrum Kersenboogerd, Brederodegracht 1 in Hoorn.

Assertief worden. Leer grenzen stellen en je mening geven zonder conflict. Startdatum: vrijdag 24 mei. Tijd: 14.30 tot 16.30 uur. Locatie: De Hoofdzaak, Wilhelminalaan 2 in Hoorn. 

Lezing ‘Omgaan met verlies’. Krijg inzicht en technieken om het beste om te gaan met verlies en rouw. Datum: 29 juli. Tijd: 14.30 tot 16.30 uur. Locatie: Wijkcentrum De Zaagtand, Sint Eloystraat 106 in Hoorn. 

Deze trainingen van elk vijf bijeenkomsten en de lezing worden mogelijk gemaakt door de gemeente Hoorn en zijn ontworpen om deelnemers te voorzien van praktische tools, inzichten en technieken voor het verbeteren van hun leven.

Aanmelden

Geïnteresseerden worden van harte uitgenodigd zich aan te melden via de website: www.stefancolin.nl .