Landfair Medemblik 2024: ervaar het landelijk leven in Noord-Holland

Nieuws
Met 80 diverse stands, zowel binnen als buiten, biedt het evenement een scala aan producten en ervaringen voor alle bezoekers.
Met 80 diverse stands, zowel binnen als buiten, biedt het evenement een scala aan producten en ervaringen voor alle bezoekers. (Foto: R. Gieling)

MEDEMBLIK – Landfair Medemblik keert dit jaar terug en belooft opnieuw een fantastische editie te worden. Met 80 diverse stands, zowel binnen als buiten, biedt het evenement een scala aan producten en ervaringen voor alle bezoekers. Van kleding en antiek tot aan workshops en culinaire hoogstandjes, er is voor elk wat wils. Landfair Medemblik wordt georganiseerd door Lodge 61 en Buitenplaats Medemblik en vindt plaats op 18,19 en 20 mei van 11.00 tot 17.00 uur.

Het thema van dit jaar is Landelijk leven, waarbij de focus ligt op met elkaar leven, creëren en genieten van de natuur. Inge Kuyt van Lodge 61 vertelt: ‘’Vorig jaar hadden we zo’n 20 stands en nu vier keer zoveel! Daar zijn we onwijs blij mee en hopen dan ook op veel bezoekers. Deze editie hebben we een nieuwe dimensie toegevoegd, namelijk ‘het pleintje van Moeder Aarde’, waar bezoekers bewust kunnen worden van hun omgeving en zichzelf. Hier vind je onder andere een acapuncturist, prachtige aardse producten, diverse mediums, leveranciers, workshops, kleding, kruiden, thee en nog veel meer.’’

Vernieuwend aanbod

‘’Ieder jaar proberen we een bijzonder en vernieuwend aanbod te realiseren. De standhouders, sprekers, workshopleiders, vrijwilligers, muzikanten en ambachtslieden zullen er met elkaar een uniek evenement van maken.’’ Op Landfair Medemblik vind je stands met onder meer kleding, sieraden, accessoires, (tuin)meubelen, antiek, brocante en tuinartikelen. Daarnaast is er een horecaplein met diverse foodtrucks en kramen met lekkere delicatessen, hapjes en drankjes. Volg je liever een leuke workshop? Dan ben je bij de Landfair aan het juiste adres! Verschillende standhouders organiseren diverse workshops. Ook de stadsdichter en vele toneelspelers zijn aanwezig. Voor kinderen zijn er hobbyhorse wedstrijden, een goochelaar en schminken. Kortom, genoeg voor weer een prachtige editie. ‘’Bovendien mogen we ook onze vrijwilligers niet vergeten’’, besluit Inge. ‘’Zij zijn de drijvende krachten voor dit evenement. Wij hopen iedereen te verwelkomen op de Landfair Medemblik aan de Brakeweg 61 in Medemblik!’’ 

Standhouder

Wil je als standhouder staan op de Landfair? De organisatie nodigt je nog graag uit, mail naar info@lodge61.nl. Meer informatie via landfairmedemblik.nl.