Jan Rijsdam nieuwe voorzitter Muziekvereniging Kunst na Arbeid

Cultuur
Jan Rijsdam is de nieuwe voorzitter van Kunst na Arbeid.
Jan Rijsdam is de nieuwe voorzitter van Kunst na Arbeid. (Foto: Privé)

Muziekvereniging Kunst na Arbeid, geworteld in de rijke muzikale geschiedenis van Maassluis sinds 1918, kondigt met trots een cruciale overgang aan in haar leiderschap. Na vele jaren van toegewijde dienst heeft Frank Warnaar het voorzitterschap op 13 maart jongstleden overgedragen aan Jan Rijsdam, waarmee een nieuw tijdperk van harmonie en innovatie voor de vereniging is ingeluid.

Gevormd uit de kern van een oorspronkelijke fanfare, heeft Kunst na Arbeid zich snel ontwikkeld tot een bloeiende muziekvereniging, gedreven door passie en toewijding. Met 38 leden en een veelheid aan instrumenten, vormt muziekvereniging Kunst na Arbeid het muzikale hart van de regio, waar liefhebbers van muziek samenkomen en gedijen. In een tijd waarin verandering de enige constante is, heeft Kunst na Arbeid zichzelf opnieuw uitgevonden en in 2022 een doorstart gemaakt met de lancering van een nieuw talentorkest. Dit biedt niet alleen een platform voor nieuwe leden om zich aan te sluiten, maar ook een kans voor aspirant-muzikanten om hun passie voor muziek te ontdekken en te cultiveren.

De repetities van Kunst na Arbeid vinden elke donderdagavond plaats van 20.00 tot 22.00 uur in het muziekgebouw aan de Dr. Albert Schweitzerdreef 477 in Maassluis.