Happy met 3 jaar Van Hemert 2.0

Partnerbijdrage
Arian, eigenaar van Van Hemert mannenmode.
Arian, eigenaar van Van Hemert mannenmode. (Foto: Van Hemert)

Bij Van Hemert mannenmode zijn ze happy en ook best een beetje trots op wat ze de afgelopen drie jaar hebben neergezet in deze roerige tijd.

“Ik was eigenlijk nog maar net met de winkel gestart toen covid ons kwam ‘verrassen’. Dit vroeg om positief blijven, geloven in waar we voor staan en dankbaar zijn voor onze fijne trouwe klanten”, aldus Arian, eigenaar van Van Hemert mannenmode. Arian is happy dat dit gelukt is, het is een leerzaam proces geweest. “Als we kijken waar Van Hemert nu staat, hebben we een mooie ontwikkeling doorgemaakt.”

Naast het maatwerk, het eigen atelier en de smart casual kledingstijl waar Van Hemert al decennialang bekend om staat, hebben ze de afgelopen jaren qua inkoop ook de jonge man vanaf een jaar of 20 niet vergeten. “Eigenlijk was er in de binnenstad voor de man die zijn middelbare school outfit ontgroeid is, geen aanbod. Deze man mogen wij graag adviseren bij een start in kledingkast als opstart naar een serieuzere presentatie.”

Arian vindt zijn vak heel leuk en divers. “Van kleedmomenten voor business of party, voor een kijkwedstrijd langs de lijn van je kids, een dagje golfen in dat lekkere lightweight jackof een first date; het komt allemaal voorbij, daar worden we happy van. Op naar de volgende drie jaar, heel graag.”

Komend weekend viert Van Hemert het 3-jarig bestaan met een hapje en drankje en een mooie aanbieding als positieve knipoog naar ‘Black Friday’. “Graag ook de komende jaren weer tot ziens bij Van Hemert mannenmode.”