Albeda Keuzecafé in Vlaardingen en Maassluis

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Albeda)

Kom op 16 of 17 april naar het keuzecafé en vind de opleiding die bij jou past!

Het Albeda Keuzecafé is een gezellige bijeenkomst in een ontspannen sfeer. Docenten en studenten geven informatie over studeren bij Albeda en de verschillende opleidingen. Er zijn rondleidingen en leuke activiteiten om kennis te maken met een opleiding. Het keuzecafé is ideaal voor alle vmbo- en havoleerlingen die komend jaar willen starten met het mbo en nog wat hulp kunnen gebruiken. En natuurlijk ook voor alle andere jongeren die zich oriënteren op het mbo. Kom je ook?

Keuzecafé Vlaardingen

Op deze locatie verzorgen we een groot aantal mbo-opleidingen op niveau 1, 2, 3 en 4: van entreeopleidingen en opleidingen op het gebied van economie & ondernemen tot zorg & welzijn, onderwijsassistent, pedagogisch werk en taalopleidingen voor anderstaligen. Een leuke locatie, waar onderwijs op maat wordt geboden en veel aandacht is voor elke student.

Dinsdag 16 april 2024, van 15:00 uur tot 19:00 uur, is er een keuzecafé op de Buys Ballotlaan 25 in Vlaardingen. Meld je aan voor het keuzecafé op 16 april in Vlaardingen op www.albeda.nl/keuzecafe.

Keuzecafé Maassluis

Albedalocatie De Vloot in Maassluis is een kleine, gezellige mbo-school waar iedereen elkaar kent en waar alles goed geregeld is. Op deze locatie zijn er verschillende opleidingen op niveau 2, 3 en 4 in facilitaire dienstverlening, beveiliging, haarverzorging, horeca en sport & recreatie. De locatie langs de Westlandseweg ligt op loopafstand van metrostation Maassluis West.

Woensdag 17 april 2024, van 15:00 uur tot 19:00 uur, is er een keuzecafé op De Vloot 68 in Maassluis. Meld je aan voor het keuzecafé op 17 april in Maassluis op www.albeda.nl/keuzecafe.

Studie info punt

Voor hulp bij studiekeuze, informatie over Albeda en onze opleidingen of vragen over aanmelden en toelating, ben je ook altijd welkom bij het Studie info punt van Albeda. Contact opnemen doe je zo:

Bel 010 290 10 20
Mail albeda@albeda.nl
WhatsApp 06 508 41 922