Eerste overwinning voor Evergreen M6E2

De overwinning en vooral de inzet verdiende een verkoelend ijsje.
De overwinning en vooral de inzet verdiende een verkoelend ijsje. ((Foto: MHV Evergreen))

De meiden van M6E2 hebben hun eerste overwinning van het lenteseizoen geboekt. Na een zeer sterk najaar met veel overwinningen, is M6E2 een klasse hoger ingedeeld voor het veldseizoen. Dit hebben de meiden in de eerste twee wedstrijden gemerkt. Allebei de wedstrijden werden helaas met kleine verschillen verloren. Afgelopen weekend kwam er een nieuwe kans op een overwinning. Ze speelden uit bij HCR en de meiden hadden er zin in. En uiteraard werd het stadion weer voor de wedstrijd bezocht. Inzet zou hun tactiek worden tegen de technisch vaardige meiden van HCR. En dat hebben de meiden van Evergreen met verve uitgevoerd. Er werd voorin druk op de bal gezet en de bewegelijke spits van HCR werd professioneel in de zones opgevangen door Floor en Marit. Er kwamen maar weinig kansen voor allebei de teams, maar de kansjes voor HCR werden robuust gestopt door Miriam. Met twee scherpe counters stond het 0-2 met de rust, beide gescoord door Emma. Zonder wissels en met de voorjaarszon kwam de rust als geroepen. In de tweede helft gingen de meiden van Evergreen gewoon door;Isabella heerste op het middenveld en Brecht en Emma zorgende voor de 0-4. De overwinning en vooral de inzet verdiende een verkoelend ijsje.