Markten in Maassluis 2023: hier vind je ze en op deze dagen!

Uitgaan
Hier vind je de markten in Maassluis!
Hier vind je de markten in Maassluis! (Foto: Unsplash)

MAASSLUIS - Maassluis is een stad vol geschiedenis, cultuur en bruisende markten. De weekmarkten in Maassluis zijn één van de vele hoogtepunten van de stad en bieden veel verse producten, ambachtelijke producten en antiek aan. In dit artikel zetten we alle markten van Maassluis op een rij!

Markt Maassluis

De weekmarkten in Maassluis zijn niet alleen een plek om te winkelen, maar ook om te genieten van de levendige sfeer en de lokale cultuur. De markten in Maassluis zijn een must-visit voor iedereen die de stad bezoekt en wil genieten van een authentieke ervaring. Dit zijn alle markten in Maassluis:

  • Koningshoek markt Maassluis | Dinsdag 08.30 - 16.30 uur
  • Marelstraat markt Maassluis | Vrijdag 08.30 - 16.30 uur

Markt Koningshoek Maassluis

Dinsdag van 08.30 - 16.30 uur 

De weekmarkt in Maassluis op het parkeerterrein bij het winkelcentrum Koningshoek is een levendige markt die plaatsvindt in het hart van het Koningshoek winkelcentrum. Bezoekers kunnen hier genieten van een breed scala aan verse producten, mode en andere benodigdheden. Het is een handige en gezellige plek om te winkelen en lokale handelaren te ondersteunen.

Markt Marelstraat Maassluis

Vrijdag van 08.30 - 16.30 uur 

De weekmarkt in Maassluis op het parkeerterrein aan de Marelstraat is een bruisende lokale markt waar bewoners en bezoekers kunnen genieten van een verscheidenheid aan producten, van verse groenten en fruit tot ambachtelijke lekkernijen. De markt creëert een gezellige sfeer en is een populaire bestemming voor winkelen en sociaal samenzijn in de gemeenschap.

Marktstandplaats aanvragen Maassluis

Wil je een marktplaats op de markt in Maassluis? Vraag dan een marktplaatsvergunning aan bij de gemeente, ongeacht het type markt in Maassluis (dagmarkt, weekmarkt, jaarmarkt). Maassluis heeft twee weekmarkten: op vrijdag bij de Marelstraat en op dinsdag bij winkelcentrum Koningshoek. Voorwaarden zijn onder andere inschrijving bij de Kamer van Koophandel en registratie bij het Hoofd Bedrijfschap Detailhandel. De kosten voor een vergunning bedragen momenteel 28,90 euro. Je kunt de vergunning aanvragen bij de gemeente Maassluis.