Qmusic komt 3 april naar Purmerend

Algemeen
P3 staat in het teken van de bekendste Party van Nederland onder het motto 'Hoe Fouter, Hoe Beter!
P3 staat in het teken van de bekendste Party van Nederland onder het motto 'Hoe Fouter, Hoe Beter! (Foto: Wesley Maas)

PURMEREND - Op vrijdag 3 april komt Qmusic The Party met een super foute editie naar P3 in Purmerend! Deze begint om 20.00 uur en duurt tot 01.00 uur.

Het belooft een legendarische foute avond te worden die je zeker niet mag missen. P3 zal deze avond helemaal in het teken staan van de bekendste Party van Nederland met als thema: Hoe Fouter, Hoe Beter! Bestel snel je kaarten want op=op.

Wie fan is van het dagelijkse Foute Uur op Qmusic, kan hier zijn geluk niet op! Maar liefst 5 uur lang het Foute Uur bij P3 door de Qmusic dj's. Al jarenlang is de The Party een begrip in Nederland, wat staat voor dansen, feesten en (her)beleven van de allergrootste Foute hits die eigenlijk best goed zijn! Y-M-C-A! .. No no no no! .. Una paloma blanca .. Sex On The Beach.. We are the children of the night.. alles komt voorbij! Confetti het publiek in, handjes in de lucht en meezingen met de twee Qmusic (radio) dj's.

90% verkleed

Zoals gezegd heeft dit muziekevenement een thema en komt iedereen altijd fout verkleed. Is het verplicht? Nee.. maar is het leuk om verkleed te gaan? Ja, want meer dan 90% van de bezoekers gaat altijd verkleed!

Kaartverkoop

Ondertussen is de kaartverkoop sinds een paar weken begonnen en de kaartverkoop gaat hard. Binnen no-time waren de Early Bird tickets uitverkocht en dus zijn alleen nog de Reguliere tickets te koop via www.q2fouteparty.nl.

De organisatie raad aan om tijdig kaarten aan te schaffen als je erbij wilt zijn want op=op! Qmusic The Party FOUT! wordt georganiseerd door Q2Events, duurt van 20.00 tot 01.00 uur en toegang is vanaf 18 jaar.