Winnaars Sint kleurwedstrijd komen dinsdag 1 december prijs uitzoeken

Algemeen
De jurering van een van de leeftijdscategorieën in beeld.
De jurering van een van de leeftijdscategorieën in beeld. (Foto: Rodi Media/JB)

PURMEREND - De prijswinnaars van de Sinterklaas kleurwedstrijd van de Stichting Purmerend Marktstad, Ad68, Cruyff Speelgoed en het Purmerends Nieuwsblad komen dinsdagmiddag 1 december hun prijs uitzoeken in de speelgoedspeciaalzaak aan de Westerstraat.

In het Purmerends Nieuwsblad van 29 oktober jongstleden en op de website van de Stichting Purmerend Marktstad stond een kleurplaat. De uitnodigende tekening, gemaakt door Henry Wassink van Ad68, werd door bijna 200 kinderen ingekleurd. De een nog mooier en feestelijker dan de ander. Het werd een lastige opgave en tijdrovende klus voor de jury. Uiteindelijk rolden er 8 winnaars uit de bus. Zij komen volgende week dinsdagmiddag bij Cruyff Speelgoed om hun prijs in ontvangst te nemen.

De winnaars zijn: Emma Tuinstra (in de categorie tot 3 jaar), Mette Fahner (4 jaar), Kyan Sproet (5 jaar), Novel Nolous (6 jaar), Bram en Hugo Kisoor (7 jaar), Liva van Groningen (8 jaar) en Kaylee Jong (10 jaar). Allen hebben inmiddels persoonlijk bericht ontvangen.