O’Dreams haalt Dublin naar Beemster Keyserkerk

Algemeen
O'Dreams raakt het publiek met alles wat ze doen.
O'Dreams raakt het publiek met alles wat ze doen. (Foto: aangeleverd)

MIDDENBEEMSTER - Op zaterdag 1 oktober start het theaterseizoen voor “De Keyserin Organiseert” met een reis door Dublin. Het trio O’Dreams struint door Dublin en neemt je mee langs Iconische plekken waarachter bijzondere muzikale verhalen schuilgaan. Verhalen over de inwoners van Dublin, het onstuimige leven van beroemde Ierse muzikanten en vreemde kostgangers. Maar óók over de vele avonturen die de muzikanten er zelf beleven. Deze verhalen en de legendarische songs die onlosmakelijk verbonden zijn met de Ierse hoofdstad maken de theatervoorstelling “Dublin” tot een uiterst boeiende, vermakelijke ode aan de Ierse hoofdstad. 

O’Dreams is een Iers/Nederlands trio bestaande uit Danny Guinan (zang, gitaar), John Flierman (zang, gitaar, bouzouki, bodhran) en Ed Veltrop (zang, accordeon, piano, toetsen). Het drietal is oprecht, ontroerend en opzwepend en raakt het publiek met rijke anekdotes, eerlijke scherpte en heerlijke humor. De band speelt op straat en strijkt neer langs de oevers van the Liffey. Tijdens een eindeloos lijkende tocht langs oude Ierse pubs laven de drie zich aan Guinnes, Whiskey en weemoedige verhalen.

Luister ademloos naar prachtige, driestemmig gezongen ballads. Ga ten onder in een opwindende roes van Ierse humor en vrolijkheid. En doe mee aan de hilarische pubquiz waar jouw kennis over Dublin en die van je mede theaterbezoekers flink wordt getest. 

Zaterdag 1 oktober, Beemster Keyserkerk, Middenweg 148, Middenbeemster. Aanvang 20.15 uur, deur open om 19:45 uur. De toegang is € 16,50. Kaarten reserveren via info@wiewatwaarop49.nl