Kerstpakkettenactie ‘Do Good, Feel Good’ van Rotary weer van start

Algemeen
Vorig jaar werden zelfs 600 pakketten samengesteld en uitgedeeld aan mensen die het verdienen.
Vorig jaar werden zelfs 600 pakketten samengesteld en uitgedeeld aan mensen die het verdienen. (Archieffoto: Han Giskes)

REGIO - De jaarlijkse kerstpakkettenactie ‘Do Good, Feel Good’ van de Rotaryclubs in de regio Waterland is officieel begonnen. De samenwerkende clubs hebben dit jaar in totaal 4 prachtige, feestelijk verpakte kerstpakketten samengesteld met heerlijke kwaliteitsproducten, overwegend afkomstig uit de regio. Er zijn verschillende samenstellingen mét en zonder alcohol.

Wat is het bijzondere aan deze kerstpakketten? Met ieder pakket dat je bestelt, voor bijvoorbeeld je familie, medewerkers of uw relaties, draag je bij aan een pakket voor iemand uit de regio die dit verdient. Iemand die door bijvoorbeeld financiële omstandigheden, ziekte, eenzaamheid of verlies van een dierbare een moeilijk jaar heeft gehad.

Adressen worden aangeleverd

“In de afgelopen jaren hebben we door deze actie ieder jaar ruim 500 (en vorig jaar zelfs 600!) zogenaamde ‘weggeefpakketten’ in de regio kunnen bezorgen. Fantastisch! De adressen voor de ‘weggeefpakketten’ zijn door regionaal actieve hulpinstanties aangeleverd”, meldt een woordvoerder van een van de clubs.. 

Mooie gedachte om te delen

Het zou geweldig zijn als de samenwerkende Rotaryclubs dit jaar (weer) op zoveel mogelijk steun mogen rekenen! Juist omdat het met kerst een mooie gedachte is om te delen. Vandaar de naam van de actie ‘Do Good, Feel Good’. 

Tot 30 november bestellen

Er is keuze uit 4 verschillende kerstpakketten, 2 met alcohol en 2 zonder alcohol. Klik hier https://www.rotary.nl/purmerendweidevenne/ en lees op de website meer over deze actie, bekijk de samenstelling van de pakketten en lees de mogelijkheden. Ook kun je daar direct een bestelling plaatsen via het bestelformulier. Je kunt tot 30 november je bestelling plaatsen.

Heb je nog vragen, mail naar rotary.kerstactie@gmail.com of bel met Carola de Ruijter (06 14 64 40 30) of met Gerrit-Jan Bolderman (06 53 32 71 32).