Komt erotische gigant EasyToys naar Purmerend?

Zakelijk
Afbeelding

PURMEREND - EasyToys, de erotische webwinkel met enkele fysieke winkels in Nederland, komt naar Purmerend. In het voormalige pand van BCC aan de Gedempte Singelgracht hangen posters die aankondigen dat de specialist in erotiek hier een vestiging opent. Of het waar is valt nog te bezien.  

Immers, voorafgaande aan 1 april hingen op meer leegstaande panden in Nederland soortgelijke posters. Waarmee gesuggereerd werd dat EasyToys in die plaatsen een winkel opent. Een kaart van Nederland met te openen sekswinkels is te zien op de website van EasyToys. Tegenstrijdigheid in optima forma.

De posters verschenen vorige week op de ruit van een leegstaand pand in Doetinchem, maar ook op panden in Arnhem, Enschede, Veendam, Veenendaal, Wolvega, Zevenbergen, Roden, Middelburg en Vlissingen verschenen posters. Scan je de begeleidende QR-code dan kom je op Spotify bij een feestnummer van het Feestteam terecht. Dit Brabantse duo maakte het nummer samen met EasyToys.

Op het hoofdkantoor van Bij EasyToys in Veendam konden we vanavond niemand bereiken om meer duidelijkheid te verschaffen.