‘Paniek in de Tent’, een waardevol event over bedrijfsveiligheid

Zakelijk
Afbeelding
(Foto: Stefan Lens Fotografie)

Waardevol event over bedrijfsveiligheid 

PURMEREND - Vorige week werd het event ‘Paniek in de Tent’ gehouden, georganiseerd door Netwerk Purmerend in samenwerking met de FeniksGroup Purmerend. Netwerk Purmerend is een laagdrempelig netwerk voor ondernemers en actievelingen uit het bedrijfsleven uit Purmerend en omgeving. 

Gastbedrijf de FeniksGroup zorgde op hun mooie locatie voor een warme ontvangst, en verzorgde zelf, middels Jan-Willem Timmer, twee hele nuttige workshops: agressietraining, met handvaten voor het de-escaleren van agressie, en Wetgeving BHV&Reanimatie.  

Netwerk Purmerend was zelf ook nog even in paniek, want een dag van te voren ontvingen ze een afbericht van de cyberspecialist voor de workshop over ‘Cyberveiligheid’. Jan Rosier van CyberVeilig Westfriesland stond gelukkig direct voor hen klaar en gaf tweemaal een hele praktische workshop die voor velen ook een wake-up call was. Tegenwoordig is ook zeker het kleine mkb namelijk een target voor hackers. 

Crisiscommunicatie

De laatste workshop ‘Crisiscommunicatie’ werd gegeven door Dorien de Landtsheer van Up Communicatie. Als het dan toch misgaat, hoe treed je dan naar buiten? Dorien gaf tips over wat je juist wel en ook wat je juist niet moet doen als je bedrijf in meer of mindere mate slecht in het nieuws komt.. De leus ‘slechte reclame is ook reclame’ is met de tegenwoordig snelle social media toch wel achterhaald.

Tekst loopt door onder afbeelding


(Foto: Stefan Lens Fotografie)

De avond werd afgesloten met een drankje en hapje en voor wie dat wilde nog een rondleiding door het pand van de FeniksGroup. Al met al was het weer een zinvolle en gezellige netwerkavond. Op 30 mei verrast Netwerk Purmerend weer met een inspirerende workshopavond. ‘The Best of!’, waar de meest succesvolle workshops van de afgelopen drie jaar, met benodigde updates, weer langskomen. Inschrijven daarvoor kan via www.netwerkpurmerend.nl

Lid worden van Netwerk Purmerend is overigens gratis, en daar staat veel tegenover!

Afbeelding