Digitale muziekagenda van Amsterdam

Nieuws

AMSTERDAM - City Sounds is een digitale agenda voor iedereen die in Amsterdam wil genieten van live muziek. Alle muziekgenres en locaties komen aan bod: groot en klein, bekend en onbekend, dagelijks of incidenteel, binnen en buiten, gratis of betaald. Op de gratis app en op www.City-Sounds.com is in één oogopslag te zien wie, wat, waar en wanneer speelt op de maar liefst 200 muzieklocaties die de hoofdstad nu rijk is.
City Sounds maakt het enorme muziekaanbod in Amsterdam toegankelijk. In de app of op de website is twee weken vooruit te kijken en makkelijk te switchen tussen de categorieën All Events, Pop&Jazz, DJ, Festival en Klassiek. Muziekliefhebbers kunnen ook filteren op genre, soort locatie, deel van de stad en op prijs. City Sounds geeft tevens informatie, foto's en filmpjes over locaties en 'upcoming events'. Daarnaast worden er wekelijks interviews, columns en tips gepubliceerd.
City Sounds is bedacht door de Amsterdamse Sarah Gerritsen. "Toen ik een paar jaar geleden met mijn zusje in Londen was, kwamen we overal live muziek tegen. Wij vroegen ons toen af waar eigenlijk alle live muziek in Amsterdam was. Een goed helder overzicht waar ook de kleinere locaties op staan, vonden we echter niet. Dat ben ik toen gaan opzetten. En dat is City Sounds geworden."