Stekjesmarkt in en om Buiksloterkerk

Nieuws
Stekjesmarkt in/om Buiksloterkerk
Stekjesmarkt in/om Buiksloterkerk (Foto: )

NOORD - In en rond de Buiksloterkerk zal op 21 april van 10.00-16.00 uur weer de traditionele Stekjesmarkt worden gehouden. 

Ook dit keer weer kramen met informatie over groene projecten, biologisch geteelde planten, bijenteelt en de geschiedenis van Noord. Ook zijn er zelfgemaakte producten, van honing, geneeskrachtige kruiden en chocola tot gebreide kinderkleertjes en bedrukte bekers.

Bij het Heemlandje van Buiksloot meehelpen als vrijwilliger? Kent u Rookt Amsterdam van Niels Mulder (Noordoogst), die als ‘groene held’ bezoek kreeg van chef-kok Alain Caron in het programma Binnenste Buiten.

De kramen staan binnen, op het kerkpleintje en op het grote grasveld ervoor. In het kerkje valt te genieten van een drankje, tosti’s en zelfgemaakt cake en taart.

*In de kraam van Boekhandel Over het Water signeert chef-kok en schrijfster Noni Kooiman van 12.00-14.00 uur haar kookboeken.

*Melvin Stigter geeft om 13.00-14.00 een snoeicursus. Meedoen? Verzamel tijdig bij de Ruil- en Stekjeskraam op het kerkpleintje.

*Trio Mande Foli (Jaco Benders, Albert Distelbrink en Paco Diediou) zorgt voor een prima sfeer met zang en muziek op kora, balafoon en Afrikaanse percussie instrumenten.