Krant op woensdag

Algemeen
Rodi Media ontwikkelt door.
Rodi Media ontwikkelt door. (Foto: Rodi Media)

Noord-Amsterdams Nieuwsblad vanaf 8 juli op woensdag

NOORD - Rodi Media, uitgeverij van het Noord-Amsterdams Nieuwsblad, ontwikkelt door. Wat er verandert? Vanaf woensdag 8 juli verschijnt uw vertrouwde krant voortaan op woensdag. Verder blijft alles zoals u van ons gewend bent, maar dan nog net een stukje beter: de focus op lokale verhalen, initiatieven en ondernemers. Verhalen die u ook vindt op rodi.nl en onze sociale kanalen.

Lokale communicatie, weten wat er speelt in uw eigen stad, welke evenementen eraan komen, welke initiatieven er in de buurt georganiseerd worden, gemeentenieuws en de beste deals van de ondernemers om de hoek. We hebben dag in dag uit te maken met onze eigen lokale omgeving. Rodi Media, trotse uitgever van deze krant, zet zich al 42 jaar in om inwoners, bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar te verbinden via lokale communicatie. Elkaar helpen en vooral ook verder brengen. Als uitgever koesteren we onze lokale samenleving. Deze willen we inspireren en laten bloeien.

11,9 miljoen Nederlanders lezen wel eens een huis-aan-huisblad. Daarmee wordt de waardering voor informatievoorziening op gemeenteniveau dik onderstreept. U ontvangt vanaf 8 juli uw krant op woensdag. Onze redactie trakteert u wekelijks op het grootste nieuws uit de buurt en op mooie achtergrondverhalen. Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Houd dan www.rodi.nl dagelijks in de gaten. Hier vindt u tevens het nieuws uit omliggende gemeenten. Via onze Facebookpagina hoeft u helemaal niets meer te missen. Like de pagina en praat mee over het nieuws uit uw dorp of stad. De komende weken houden we u verder op de hoogte, via de krant en rodi.nl.