Buikslotermeerdijk vanaf maandag dicht voor auto’s

Algemeen
Afbeelding
(De Buikslotermeerdijk is zeker tot 11 september dicht voor autoverkeer. (Foto: ))

AMSTERDAM-NOORD - De Buikslotermeerdijk vanaf het parkeerterrein bij het J.H. Hisgenpad tot aan de Nieuwe Purmerweg is definitief afgesloten voor autoverkeer.

Tot en met 11 september werkt aannemer Gebr. Beentjes aan de herinrichting van de Buikslotermeerdijk tussen het parkeerterrein bij het J.H. Hisgenpad en de Nieuwe Purmerweg. Dit deel van de Buikslotermeerdijk wordt opnieuw ingericht door: aanleg van een fiets- en bromfietspadvernieuwing van het voetpadaanleg van twee parkeerplaatsen ter hoogte van Buikslotermeerdijk 51 en plaatsing van paaltjes aan het begin en eind van het nieuwe fietspad.

De werkzaamheden zijn maandag gestart en duren - als alles meezit - tot uiterlijk vrijdag 11 september gereed. De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 uur en 16.00 uur. Bij slecht weer kan de planning afwijken.

Gedurende de werkzaamheden kunnen voetgangers en fietsers van de route gebruik blijven maken. Men wordt langs het werk geleid. Autoverkeer kan niet langer over dit deel van de dijk rijden. Alle verkeersmaatregelen worden aangegeven op borden.