Winterfit verhuist vanuit park naar binnen

Algemeen
Winterfit binnen.
Winterfit binnen. (Foto: Noorderpark)

NOORD - Het wordt alweer vroeger koud en donker in het park, daarom verhuist ‘Heel Noorderpark Beweegt’ vanaf 1 december naar binnen. Iedereen die fit wil blijven tijdens de wintermaanden kan op de dinsdagavond meedoen met conditietraining en sport- en spelactiviteiten, zoals badminton, boxfit, dansfitness en bewegen op muziek.

Elke dinsdagavond van 18.00 tot 19.00 en 19.00 tot 20.00 kan men terecht in de gymzaal op de Chrysantenstraat 8 (ingang Distelweg). Er is plek voor maximaal 16 personen. Het 2e uur is al bijna vol. Deelname is gratis. Uiteraard wordt er rekening gehouden met alle richtlijnen van het RIVM. Aanmelden via rita@noorderpark.nl, meer info: www.noorderpark.nl/agenda.
Het Noorderpark is het groene hart van Amsterdam-Noord en slaat een brug tussen de verschillende wijken en mensen. Hier kun je genieten van de natuur en sporten of bewegen. Stichting Noorderpark versterkt samen met bewoners de levendigheid in het park. Doel is om een groene en verbindende plek te zijn voor iedereen. Ook is er alle ruimte om zelf activiteiten te organiseren. Voor meer informatie zie www.noorderpark.nl.