S.v. Kadoelen MO17-1 spelen gelijk

(Foto: Mitch Beckman)
(Foto: Mitch Beckman) rodi.nl

NOORD - Kadoelen kon afgelopen zondag twee plaatsen stijgen op de ranglijst mits er gewonnen zou worden van concurrent 't Gooi een team waarin in de voorbereiding nog kansloos van verloren werd. Kadoelen begon sterk. Na een mooie combinatie in de 16 kwam Jiske alleen voor de keepster Kiki te staan maar via haar kwam de bal op de paal terecht. Gelukkig was Precious er als de kippen bij om de 1-0 binnen te tikken. Chevarie en Precious kregen daarna goede kansen om de score uit te breiden maar lieten dit na.
Balverlies op het middenveld bij Kadoelen leidde er toe dat Demi namens 't Gooi de bal in een kluts meekeeg en weinig moeite had om de bal in het lege doel te schieten. Nadat Precious een goede actie gestrand zag, nam 't Gooi de leiding toen een corner in eigen doel werd gewerkt. Lang kon 't Gooi niet van deze voorsprong genieten want Chevarie strafte aarzelend optreden in de verdediging van 't Gooi af zodat ze met 2-2 de rust in gingen. Na rust had 't Gooi overwicht en was vooral gevaarlijk via de rechtsbuiten Sophie. Na wat omzettingen aan de Kadoelen kant werd dat gevaar verijdeld. 't Gooi kreeg een groot aantal corners te nemen maar Isabella verdedigt haar doel met verve. De beste kansen waren voor Kadoelen waarbij Precious twee keer alleen voor de keepster Kiki kwam te staan maar beide keren er niet in slaagde om te scoren. Daarom eindigde deze aantrekkelijke wedstrijd in 2-2. Volgende week speelt Kadoelen om 12.15 uur thuis tegen Woezik uit de buurt van Nijmegen.