Samen is leuker

  Nieuws

NOORD - Wie graag samen met iemand wandelt, maar geen idee heeft met wie of iemand die op zoek is naar iemand die net zo van films of musea houdt als hij zelf doet komt naar het Huis van de Wijk de Meeuw in Amsterdam-Noord. Hier kan men nieuwe mensen ontmoeten met misschien wel dezelfde interesses. Dit kan op de zondagen: 7 en 28 oktober, 18 november, 9 december en 6 januari.
De bedoeling van deze middagen is om ‘matches’ of ‘koppelingen’ te gaan maken met elkaar. Knutselen, terrasje pakken, spelletjes spelen, dansen, wandelen, fietsen, bridgen, naar de film of het museum, sporten, honden uitlaten; noem maar op, alles kan. Daarna kan iedereen zelf afspreken om samen iets te gaan doen. Dingen die ze nu niet doen, omdat het niet leuk is in je eentje. Voor de duidelijkheid; het gaat niet om relaties, maar om vriendschap, want: Samen is Leuker!
Aanmelden is niet nodig. Toegang is gratis, evenals de koffie of thee. Aanvang 13.00 uur. Huis van de Wijk de Meeuw, Motorwal 300 (naast supermarkt Dirk van den Broek). Kijk voor meer informatie op www.doras.nl.

Meer berichten