Vrijstaand wonen aan het water in De Rijp.
Vrijstaand wonen aan het water in De Rijp. ((impressie: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Vrijstaand wonen aan het water in De Rijp

  Bedrijf in Beeld

DE RIJP - Met een bootje zo de Eilandspolder invaren, in het voorjaar de pulletjes voorbij zien zwemmen, of in een koude winter de schaatsen onderbinden op een stralende dag en genieten van een tocht over de bevroren sloten. Dat kan vanuit uw riante vrijstaande woning in Tweemaster De Rijp.

Aan de Boeijerstraat in De Rijp realiseert Bot Bouw uit Heerhugowaard vijf vrijstaande woningen met grote tuinen op het zuiden aan het water. Deze luxe woningen met 138 m2 woonoppervlak hebben de uitstraling van een Kapberg. Dit 'oud-Hollandse' poldericoon past helemaal in de omgeving van De Rijp, één van de mooiste dorpen van Noord-Holland. Aan de voorzijde liggen ze aan een doodlopend straatje, zonder doorgaand verkeer voor de deur. Er komen twee parkeerplaatsen op eigen terrein.

Riant wonen

Binnen vindt u een royale woonkeuken en woonkamer. Deze hebben een gezamenlijk oppervlak van maar liefst ca. 55 m2. Opvallend detail is het schuine plafond en de openslaande deuren naar de riante achtertuin aan het water. Wat een uitzicht! Op de eerste verdieping liggen een grote hoofdslaap­kamer van ca 18 m2, twee ruime slaapkamers van 10 m2 en een badkamer met douche. U heeft de keuze om twee slaapkamers samen te voegen tot één grote of een slaapkamer met badkamer op de begane grond aan te leggen.

Energieneutraal

De woningen zijn energieneutraal. De daken zijn uitgerust met zonnepanelen. Op de begane grond en eerste verdieping wordt vloerverwarming aangelegd. Warmte wordt opgewerkt met een bodemwarmtepomp. Dat betekent geen gebouw gebonden energielasten en geen gasaansluiting. Het energieverbruik voor verwarming, koeling, ventilatie en warmwater wordt gedekt door de duurzame energie die u zelf opwekt.

Wilt u hier ook wonen? Kijk op www.tweemasterderijp.nl voor meer informatie of neem direct contact op met Magneet Makelaars in Alkmaar: (072) 5096070.

Meer berichten