Informatiemiddag voor nieuwe vrijwilligers bij Huis van Hilde

Algemeen
De vrijwilligers van Huis van Hilde.
De vrijwilligers van Huis van Hilde. Foto: aangeleverd

CASTRICUM - Huis van Hilde zoekt nieuwe vrijwilligers voor verschillende afdelingen en daarom verzorgt het archeologie museum in Castricum zondag 20 september een informatiemiddag. Tijdens deze middag kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen en uitleg krijgen over de verschillende vrijwilligersfuncties.

Huis van Hilde kan niet zonder haar vrijwilligers

Huis van Hilde kan niet zonder haar vrijwilligers; ze draaien baliediensten en bemannen de winkel, geven rondleidingen, helpen met de organisatie van activiteiten en geven ondersteuning aan de educatie- en communicatieafdeling. Nu dat Huis van Hilde sinds juni weer open is, zijn we op zoek naar nieuwe vrijwilligers. 

Tijdens deze informatiemiddag zijn geïnteresseerden welkom voor een gratis rondleiding door het gebouw. Er is een informatiemarkt waar elke vrijwilligersfunctie meer wordt toegelicht. Graag vooraf aanmelden. Rondleidingen van een uur met maximal 10 personen worden gehouden om 13.00 uur, 14.00 uur en 15.00 uur. Tussen 13.00 en 17.00 uur is de infomarkt gratis doorlopend te bezoeken. Opgeven kan door een mailtje te sturen naar: communicatie@huisvanhilde.nl met als onderwerp: Informatiemiddag vrijwilligers + het tijdstip van je gekozen rondleiding.