Triade houdt open huis
Triade houdt open huis ((Foto: Gerard Krol))

Open huis Triade

DEN HELDER - Iedereen is zaterdag 21 september tussen 11.00 en 14.00 uur welkom om gratis kennis te maken met de cursussen van het Huis van de Kunsten Triade. Om 11.00 uur gaan de deuren open en is er van alles te beleven tijdens het open huis.

Bij Triade kun je les krijgen op vrijwel elk instrument. Heeft een specifiek instrument je interesse of wil je met meerdere instrumenten kennis maken of je verder in ontwikkelen. Kom dan tussen 11.00-12.00 uur en 13.00-14.00 uur naar de open dag. Alle Triade docenten zijn aanwezig om vragen te beantwoorden.

Beeldende afdeling

Bij Triade kun je je creatief uitleven in de prachtige ateliers! Altijd al eens een prachtige pot willen maken op de draaischijf en deze glazuren? Of liever willen tekenen, schilderen, textiele technieken willen aanleren of beeldhouwen? Alles kan! Tijdens de open dag mag je alles uitproberen in de gratis mini workshops.

Musical; zang, dans en acteren

Voor jonge theatermakers in de dop zijn er drie fantastische cursussen: voor kinderen tussen de 4-6 jaar is er de cursus 'Danstheater' (wordt ook in Julianadorp gegeven). Dans is het uitgangspunt, maar kinderen maken hiernaast kennis met toneelspelen, zang en het maken van decors. De cursus Totaaltheater 1 en 2 zijn er voor kinderen in de leeftijd van 7-11 jaar en jongeren van 12 jaar en ouder. In deze cursus is theater het uitgangspunt, maar maak je ook hierin kennis met diverse andere disciplines als dans, zang en het maken van decors. Je krijgt de kans om in deze cursussen zelf een stuk te maken en op te voeren. Kom naar het open huis en krijg om 13.00 uur een klein voorproefje van deze cursussen.

Kennismaking Theater

Kun je niet op de open dag? Op 16 september is er van 14.00-15.00 uur een kennismakingsles van zowel dans- als totaaltheater in basisschool de Windwijzer. Iedereen mag deelnemen aan deze les. Ben je later uit? Geeft niets: loop gewoon binnen en haak aan! Op 23 september is er een kennismakingsles van Danstheater in Multifunctioneel Centrum in Julianadorp van 14.30-15.30 uur.

Dansafdeling

Triade's danszaal is uniek. De grote ramen zorgen ervoor dat je als ouder kunt meegenieten. Vanaf 2,5 jaar tot 100 jaar kunnen kan er gedanst worden bij Triade. Van ballet tot streetdance en alles wat hiertussen zit. Dansen in je eigen videoclip? Ook dat kan. Op de open dag kun je kennis maken met de cursus Dance…in je eigen videoclip en Streetdance tussen 11.00-12.30 uur. Tussen 13.00-14.00 uur staat ballet, kidsdance en Jazzdance centraal.

Interactief docentenconcert

Om 12.00 uur kan iedereen plaats nemen in de prachtige Jos Postzaal voor een spetterend interactief concert, gegeven door de docenten. Maak samen met deze geweldige muzikanten muziek!

Kijk voor het gehele programma van de open dag op: www.triade-denhelder.nl. Hier kunt u ook ons volledige cursusaanbod bekijken.

Meer berichten