Rejoice.
Rejoice. ((Foto: aangeleverd))

Helders kerstconcert Rejoice en De Lofklank

DEN HELDER - Het christelijk gemengd koor Rejoice organiseert vrijdag 13 december weer een kerstconcert in de Morgenster. Dit jaar verleent brassband De Lofklank haar medewerking.

De Lofklank is een brassband uit Ureterp met ongeveer 30 leden, waaronder veel jeugdleden en leerlingen. De Lofklank bestaat ruim 40 jaar en staat sinds augustus 2015 onder leiding van Gerk Huisma. Naast deelname aan de Nederlandse Brassband Kampioenschappen en andere concoursen organiseert De Lofklank jaarlijks diverse concerten. Vaste agendapunten zijn het voorjaarsconcert, kerstconcert en de koffieconcerten in de kerken van Ureterp en Drachten. In april 2020 heeft De Lofklank zelfs een première met de uitvoering van de Marcus Passie voor brassband.

Van alle markten thuis

Qua repertoire is De Lofklank dan ook van alle markten thuis! Het belooft weer een fantastische avond te worden. De muzikale leiding is in handen van onze dirigent Alfred de Jong. De piano wordt bespeeld door Lea Paliczova en soliste is Jorien Lammerts. De presentatie is in handen van Christine Jellema. De toegang is gratis, maar na het concert is er bij de uitgang een deurcollecte. Het concert wordt gehouden in de Morgenster aan de Drs. F. Bijlweg 9 te Den Helder. Aanvang 20.00 uur. De zaal is open om 19.30 uur.

Meer berichten